Mix Markt > Over ons

Over ons

 

 

 

Over ons.

Mix Markt is een supermarktketen met Oost-Europese producten. Onder onze klanten wordt het ook wel de “Russische winkel” genoemd, maar eigenlijk komen onze producten uit verschillende Oost-Europese landen. Onze winkel is ideaal voor cultuurliefhebbers die willen proeven van onze traditionele producten én voor mensen uit Oost-Europese landen die een gevoel van nostalgie willen ervaren. Iets nieuws ontdekken kan spannend zijn, maar zeker ook heel leerrijk (en lekker).

Ons aanbod is zeer ruim, dus er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden. De producten komen uit verschillende Oost-Europese landen: Rusland, Oekraïne, Polen, Roemenië, Moldavië, Bulgarije, Letland, Litouwen, Georgië en Armenië. Onze 4 winkels hebben allemaal een beenhouwerij met vlees dat versneden kan worden naar de verlangens van de klant. U kan ook genieten van onze kleurrijke groenten- en fruitafdeling met zeer scherpe prijzen. In Mix Markt Mortsel staat er tevens een team van topchefs klaar om voor u traditionele gerechten vers te bereiden in onze keuken. Het spreekt voor zich dat de klant centraal staat bij ons. Twijfel dus niet om personeel aan te spreken indien u met eender wat voor vragen zit! Zij zullen u kunnen verder helpen met een glimlach.

 

Het is dus zeker en vast de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan de Oost-Europese cultuur in Mix Markt. Wij staan voor u klaar in Merksem, Gent, Antwerpen en Mortsel. Hopelijk tot snel!